ماشین سازی فرامکانیک

بخشی از ماشین آلات تحت پوشش طراحی و ساخت در ماشین سازی

  1. ساخت ماشین آلات صنایع غذایی و تبدیلی
  2. ساخت ماشین آلات صنایع شیمیایی
  3. ساخت ماشین الات تولید خوراک دام ، طیور و آبزیان
  4. ساخت ماشین آلات بوجاری و بسته بندی
  5. ساخت ماشین‌آلات کشاورزی
  6. ساخت ماشین‌آلات تایر، لاستیک و پلاستیک
  7. ساخت ماشین‌آلات و تجهیزات مبلمان چوبی
  8. ساخت ماشین‌آلات اداری

صنعت ماشین سازی

 ماشین‏‏ سازی صنعت پرچم‏دار، راهبردی و اولویت‌دار

سطح کشورها در صنعت ماشین‌سازی، نشان‌دهنده‌ سطح فناوری کل صنعت آنهاست. شناخته‌شدن یک کشور به عنوان تولیدکننده ماشین‌آلات پیشرفته صنعتی، اعتماد مشتریان جهانی را به محصولات دیگر این کشورها بیشتر می‌کند. لذا صنعت ماشین‌سازی می‌تواند پرچم‏دار صنعت یک کشور در جهان باشد. صنعت ماشین‏ سازی یکی از مهم‏ترین صنایع رقابت‏ پذیر و اشتغال‏‌زا در کشور است و علاوه بر تأمین نیاز تولیدکنندگان داخلی، ارزش افزوده بالا، مزیت‏های صادراتی و درآمدزایی بالایی را نیز برای کشور به همراه دارد

ماشین ‏سازی صنعت دانش بنیان

خصوصیت منحصربفرد دیگر صنعت ماشین‌سازی این است که از نظر فناوری در سطح متوسط رو به بالا قرار دارد توسعه‌ تولید و بهره ‏وری در این صنعت، نیازمند مهارت متخصصان و فارغ‏ التحصیلان دانشگاهی در رشته‏ های مرتبط است. بنابراین، توسعه صنعت ماشین‌سازی به معنی ایجاد فرصت‌های شغلی مناسب برای مهندسان و فارغ‌التحصیلان دانشگاه‌ها خواهد بود.

آشنایی با صنعت ماشین سازی و ساخت ماشین آلات

ماشین سازی واژه ای به معنای طراحی و ساخت ماشین هایی با توانایی انجام پروسه بر روی مواد ورودی و تبدیل به محصول خواسته شده است. ماشین سازی صنعتی مبتنی بر علوم مهندسی صنایع غذایی، صنایع پتروشیمی، صنایع برق و الکترونیک ، مکانیک سیالات و جامدات می باشد.کلیه ی این علوم در خدمت ماشین ساز قرار می گیرند تا با استفاده از فلزات دست به ساخت ماشین آلاتی جهت افزایش سرعت تولید محصول و ارتقا کیفیت بزند.

مقالات

کوپلینگ HRC

کوپلینگ HRC چیست ؟
کوپلینگ HRC نوعی کوپلینگ انعطاف پذیر است که برای اتصال دو شفت دوار به هم استفاده می‌شود و امکان جبران ناهماهنگی کمی بین آنها را فراهم می‌کند. حروف “HRC” مخفف “High-Resistance Coupling” است که به این واقعیت اشاره دارد که این کوپلینگ های HRC برای مقاومت در برابر گشتاور بالا و بارهای ضربه ای طراحی شده‌اند.

پمپ هیدرولیک

پمپ هیدرولیک (hydraulic pumps) یک دستگاه مکانیکی است که برای تولید جریان سیال در یک سیستم هیدرولیک استفاده می‌شود. با فشرده سازی سیال از طریق سیستم داخلی، نیروی مکانیکی را به انرژی هیدرولیک تبدیل می‌کند. پمپ های هیدرولیک معمولاً در ماشین آلات صنعتی و وسایل نقلیه ای که نیاز به انتقال نیرو یا نیرو از طریق استفاده از سیال هیدرولیک دارند استفاده می‌شود.

انواع مختلفی از پمپ های هیدرولیک وجود دارد، از جمله پمپ های دنده ای، پمپ های پره ای، پمپ های پیستونی، پمپ های پیچی، پمپ دنده ای هیدرولیک، پمپ دنده داخلی، پمپ پره ای هیدرولیک، پمپ پیستونی محوری و شعاعی هیدرولیک، پمپ دنده ای پاور پک، پمپ کارتریجی دبی متغیر، پمپ پیستونی دبی متغیر و پمپ دستی هیدرولیک. هر نوع پمپ طراحی و ویژگی های منحصر به فرد خود را دارد، اما همه آنها با ایجاد خلاء در یک محفظه پمپ عمل می‌کنند که سیال را به داخل محفظه می‌کشد. سپس سیال از پمپ خارج شده و وارد سیستم هیدرولیک می‌شود و فشاری ایجاد می‌کند که می‌توان از آن برای تامین انرژی سایر اجزای سیستم استفاده کرد.

کوپلینگ KB

در این مقاله به بررسی انواع کوپلینگ KB از نظر قدرت انتقالی گشتاور و سایز و ابعاد مختلف کوپلینگ لقمه ای و همچنین کاتالوگ کوپلینگ KB می‌پردازیم.

دیکشنری مهندسی مکانیک

کتاب دیکشنری مهندسی مکانیک، جامع ترین و معتبرترین مرجع و فرهنگ لغت و اصطلاحات تخصصی و ضروری برای مهندسی مکانیک که به صورت مصور تدوین شده است. بالغ بر 8000 لغت و اصطلاح را با کتاب دیکشنری مهندسی مکانیک بیاموزید.

انتخاب گیربکس

نحوه انتخاب گیربکس
انتخاب گیربکس – راهنمای انتخاب بهترین نوع گیربکس صنعتی + پارامتر و عوامل انتخاب گیربکس
گیربکس صنعتی، گیربکس ها
برای انتخاب گیربکس مناسب عوامل مهمی مانند توان ورودی یا خروجی، دور ورودی و خروجی، نسبت تبدیل گیربکس و … وجود دارد.

گیربکس آسانسوری

گیربکس آسانسوری چیست و چه کاربردی دارد؟
گیربکس آسانسوری
موتور آسانسور، موتورهای گیربکس دار، گیرلس
موتور گیربکس آسانسوری از مهم ترین تجهیزات آسانسور بوده و وظیفه بالا بردن و پایین آوردن کابین را بر عهده دارد.

کوپلینگ فالک

در این مقاله توضیحات کامل مربوط به کوپلینگ فنری فالک را بررسی می‌کنیم؛ همچنین به شرایط و مراحل نصب کوپلینگ فالک و قیمت کوپلینگ فالک نیز مطالبی را ذکر می‌کنیم.

گیربکس اکسترودر

گیربکس اکسترودر
گیربکس اکسترودر
گیربکس‌های صنعتی، گیربکس‌های اکسترودر، چرخ‌دنده‌های گیربکس، اکسترودرهای دو محور، گیربکس‌های اکسترودر زغال
گیربکس اکسترودر از بهترین نمونه‌های موجود در بازار است. این نوع گیربکس انواع مختلفی داشته و مزایای زیادی دارد. عملکرد این گیربکس منحصر به فرد است.

کوپلینگ انکودری

در بازار کوپلینگ انکودری با اسامی دیگری نظیر کوپلینگ مینیاتوری، کوپلینگ آکاردئونی، کوپلینگ میله ای (beam coupling) یا کوپلینگ مارپیچ (helical coupling) نیز شناخته می‌شود. ‌کوپلینگ انکودری با حفظ سفتی چرخشی خود در سرعت های بالا و همچنین بدون لقی بودن یا بدون پس زنی یا زیروبکلش (zero backlash) گزینه مناسبی برای انکودرها، سروو موتورها دستگاه های CNC می‌باشد.

ورقکاری انواع ورق فولادی

انواع ورق فولادی و نحوه ورقکاری آنها
ورقکاری
خمکاری ورق، ورق سیاه، ورق روغنی، ورق اسید شویی، ورق گالوانیزه، ورق رنگی، ورق قلع اندود، ورق های فولادی
انواع مختلفی از ورق های فولادی وجود دارد که نحوه ورقکاری آن ها نیز متفاوت است و در صنایع مختلف کاربرد های گسترده ای دارند.

دوره ها

 

 

101 ترفند در SolidWorks
دوره تلرانس ابعادی و هندسی
دوره تحلیل دینامیکی ادمز

 

.